Over B&B

 'De oude snoepwinkel'

In hartje centrum Breda, tussen de oude panden, fijnste restaurants, café's en de leukste winkels vind je onze Bed & Breakfast 'De Oude Snoepwinkel'. Hier in dit pand uit circa 1800 zijn wij in November 2021 gestart met onze B&B.
Vanaf het moment dat wij 10 jaar geleden dit huis kochten kregen wij vaak de vraag 'Wonen jullie in het oude snoepwinkeltje van Mevrouw van Boxsel?' De naam van onze B&B verwijst dus naar het beroemde Bredase snoepwinkeltje dat in ons pand gevestigd was tussen 1937 en 1973.

Wij bieden je een Bed and Breakfast voorzien van alle luxe en gemakken die je dagje uit in Breda nog completer maken.
Tijdens je verblijf kun je naast de slaapkamer ook gebruik maken van de woonkamer met daarin een luxe 2-pers slaapbank (mocht je graag met 4 personen willen verblijven) en een tv. De B&B is voorzien van een badkamer met stortdouche en toilet. In de keuken vind je een gezellige eethoek en alle benodigde apparatuur zoals koelkast, vaatwasser, oven en gasfornuis. Natuurlijk is ook alles aanwezig voor een kopje koffie of thee.
Er is aan de achterkant van de B&B een romantische patiotuin.
 
Je kunt tijdens je verblijf ook gebruik maken van gratis WIFI.
Alles om je verblijf in De oude snoepwinkel zo aangenaam mogelijk te maken.

Breda is als winkelstad en als dagje uit een ideale bestemming voor jong en oud. De centrale ligging, het rijke verleden en de bourgondische sfeer maken Breda bovendien ook geschikt voor een korte vakantie.
Of je één nachtje wilt blijven of langer van Breda wil genieten, alles is mogelijk.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden stuur dan een mail naar: [email protected]

Locatie:
Onze B&B bevindt zich midden in de historische binnenstad van Breda. Op 500 meter vind je het kasteel van Breda en 300 op meter de bruisende Grote Markt en Havermarkt waar je heerlijk op het terras kunt genieten. 

Parkeren kan in parkeergarage 'De Barones', Nieuweweg 79, Breda.  De uitgang Nieuwstraat bevindt zich op 50 meter van onze voordeur.

Wij hopen je snel een keer te mogen ontvangen.